2020-06-08 15:12:15• hírek • Szatmár.ro

Szombaton, idén először bőgnek fel a Rally Sprint bajnokság versenyzőinek járgányai

Június 13-án végre megkezdődik az idei rally-szezon. A 2020-as bajnokság újratervezett első fordulóját szombaton a szatmárnémeti ACR gyakorlópályán szervezi a Román Autóklub (ACR) szatmári fiókja.

„Nehezen de végre sikerül megszervezzük a 2020-as évi Rally Sprint bajnokság első fordulóját, méghozzá ezen a hétvégén kerül sor az első futamra” – tájékoztatta szerkesztőségünket Seletye Dávid főszervező.

Az idei kiírás megszervezése, mind minden más is ebben az esztendőben, a koronavírus járvány miatt csúszott mostanáig, de a szervezők és a versenyzők nagy örömére nem kellett lemondani a megye kedvenc autós sorozatáról, hiszen szombaton újra rajthoz állnak a versenyzők.

A helyszín tehát a szatmárnémeti ACR gyakorlópálya lesz, a verseny pedig nyílt, tehát bármilyen gépkocsival jelentkezhetnek a versenyzők.

Beiratkozni online van lehetőség, majd a verseny napján 8.00 órától kezdődik a járművek technikai ellenőrzése, 10.00 órától az időmérő és a verseny, valamint 16.00 órától a díjkiosztásra is sor kerül.

További információkért az érdeklődők a 0744 792 297-es telefonszámon érdeklődhetnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: