2010-02-21 14:15:24• hírek • Kótai Levente

Sztend Áp - Lájt poénzápor

Újabb fellépéssel állt a közönség elé a Sztend Áp - Lájt humorcsapat.

A stand up comedy műfaját űző szatmári társulat tizenötödik alkalommal lépett fel az itthoni közösség előtt. Legutóbb szombaton este a Backdoor Irish Pub-ban késztették nevetésre a jelenlévők rekeszizmait.

A helyszínhez illő módon a nyakas íreket több ponton is poéntalálat érte. Sugár, azaz Sepa Mihály Sándor humorista az előadást követően elmondta, hogy a stand up comedy-ben - minden máshoz hasonlóan - a témaválasztás is improvizatív. A műfaj erőssége a keretek áttörése és a kreativitás. Az egymás után fellépő előadók ezért nem fűzik egymáshoz az egyéni produkciókat.

Az erdélyi magyar közönség ritkán találkozhat hazai előadókkal.  Hatalmas az űr, amit be kell pótolni mivel a humor megjelenítésével kevesen foglakoznak tudatos módon. A szatmári Sztend Áp - Lájt is magyarországi nevettetőkkel ápol intenzívebb kapcsolatot.

A csapat eddigi lépesi arra engednek következtetni, hogy a stand up comedy nem csak szárnypróbálgatás részükről. A Magyar Televízió „Mondom  a magamét" című megmérettetésén már szakavatottak előtt is próbára tették képességeiket. A szatmári közönség első sorból figyelheti karrierjük alakulását.

A Backdoor Pubban házigazdájának is sikerült elégedett mosolyt csalni az aznap esti vendégek arcára. A Kilkeny vörös sört bemutatva egyet fizet kettőt kap akció volt az előadás után.


Helyszínre hangolt csattanó
Helyszínre hangolt csattanó

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: