2017-02-24 11:42:23• hírek • Szatmár.ro

Szombaton funky slágerekre bulizunk a Macskában!

A fellépő Dokkerman and the Turkeying Fellaz egy deep funk revival zenekar.

Szatmárnémeti legszínesebb zenei felhozatalát kínálja a MusiCat péntek esti élőzenés koncertsorozata: idén is folytatódik a Cseh Tamás Program által támogatott élőzenés évad, melynek keretében 10 remek élőzenés produkciót láthat-hallhat a szatmári közönség: idén balkáni akusztikus produkciót, majd a kilencvenes évekbeli Guns'N'Roses slágereket idéztük fel, majd Közép-Európa egyetlen looper zenekara, az Infusion Trio lépett fel.

Szombaton, február 25-én pedig funky slágerekre bulizunk a Macskában: a Dokkerman funk, a funknak még abból a korszakából, amikor a funkys poprock csak valamiféle disztopikus rémálomnak tűnhetett."

A Dokkerman and the Turkeying Fellaz egy deep funk revival zenekar. Számaikban az itthon már csak DJ-k által pörgetett koszos ritmusokat hasznosítják újra, és lehelnek életet a régi funk, afrobeat és trash/garage beat ütemekbe. Recsegős gitár, szakadt orgona, egymondatos szövegek. A belépőjegy 10 lej, táncolni pedig kötelező!

A további koncertek pedig újabb különleges zenei élményeket tartogatnak: március 10-én közép-Európa leghitelesebb rockabilly zenekara, Ed Philips and the Memphis Patrol látogat el a Macskába, majd március 24-én Republic feldolgozásokkal érkezik a Dirty Slippers. Március 31-én pedig óóóriási meglepetéssel készülünk a MusiCat tizedik születésnapjára.

A koncertek társszervezője a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, érdemes időben asztalt foglalni a MusiCat facebook oldalán vagy a 0743-933541-es telefonszámon.

A koncertek a Cseh Tamás Program támogatásával valósulnak meg. A magyar élőzene rendszeres szerepeltetésével a MusiCat 2017ben is szinte egyetlenként vállalja fel a kortárs magyar zenekarok népszerűsítését, a magyar zenei élet kibontakoztatását Szatmárnémetiben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: