2016-08-03 12:50:14• hírek • Szatmár.ro

Szombaton esti blues-láz a Soulfool Banddel!

Nyolcadik élőzenés koncertjéhez érkezik a Musicat Caffe & Pub által lebonyolított koncertsorozat, amelyet a Cseh Tamás Program támogatásával szervez a szatmárnémeti klub.

Visszatekintve az eddigi koncertekre elmondhatjuk, hogy színvonalas és változatos zenei programot kínáltunk a szatmáriaknak: májusban fiatalos, akusztikus zenéket a The Acoustic Loops és a Uknow Duo által, megidéztük Jimi Hendrix szellemét a Message to Hendrix-szel, modern slágereket hallgattunk félakusztikus szerelésben Samu Kriszta Mazsi és a Zaccustic előadásában. Júliusban egy tömény élőzenés hétvégét kaptak a szatmáriak: rockabillys őrületet a Dynamite Dudes által, trombitán játszott retró diszkó slágereket a Band of Streets-szel, majd egy remek hangulatú Petruska lemezbemutatóval is kedveskedtünk a zenerajongóknak.

Augusztusban is három különleges zenekart hozunk a szatmárnémeti közönségnek: augusztus 6-án, szombaton hamisítatlan new orleans-i blues és swing műsorral lép fel a budapesti Suba Attila és a Soulfool Band, augusztus 12-én a Huckleberry Guys mississippi bluest hoz a Macska színpadára, 25-én pedig egy "káeurópai blues-rock banda" a Loyal Band csap a húrok közé.

Soulfool Band, augusztus 6., szombat:

2013. végén Suba Attila, egy magyar blues énekes, életrehívta a SoulFool Band-et. A cél az volt, hogy a 40-es 50-es évek elfelejtett blues és dzsessz dalait és hangulatait formálják meg mai, fiatalos stílusban. A New Orleans swing a kiinduló pont és onnan haladnak a blues, a jazz határain egyenesen a bebop felé. Olyan neves zenészek szerzeményeit formálják meg, mint Louis Armstrong, Lou Rawls, Ray Charles és Louis Jordan. Amerikai hangzással, izgalmas és interkatív műsorral repítik vissza a közönséget az 50-es évek New Orleansának világába!

Szombat este 21.30-tól tehát eredeti new orleans-i hangzást varázsolunk a Musicat színpadára, a beugró 5 lej, amelyet a helyszínen lehet megvásárolni, de ne felejts el asztalt foglalni a 0743 933 541-es telefonszámon, vagy a klub facebook oldalán!

A koncertek a Cseh Tamás Program támogatásával valósulnak meg. A magyar élőzene klubszintű, rendszeres szerepeltetésével a MusiCat szinte egyetlenként vállalja fel 2016-ban is a kortárs magyar zenekarok népszerűsítését, a magyar zenei élet kibontakoztatását Szatmárnémetiben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: