2015-05-22 15:22:45• hírek • Szatmár.ro

Szombaton és vasárnap tartják a Halmi Epernapokat

A Groovehouse és Ana Lesko lesznek Halmi napjának sztárfellépői.

"Bár meglehetősen szűk keretből tudtunk gazdálkodni, úgy gondolom, az Epernapok programjában mindenki talál majd kedvére valót" - mondta Incze Lajos, Halmi község polgármestere. A hétvégén, pontosabban szombaton és vasárnap tartják a falunapnak megfelelő Epernapokat a településen.

A program szombaton, 13 órakor a mazsorettek felvonulásával kezdődik, majd 13.30-kor lesz a hivatalos megnyitó. Az epertermelők versenyét 14 órától fogják tartani, közben rézfúvós koncert lesz. Az epertermelők versenyének díjkiosztása 14.30-tól lesz megtartva. A falunapi forgatag egész nap tart majd, ám a színpadon a program 21.30-tól folytatódik. Akkor az Alter Ego együttes fog zenélni.

Vasárnap 10 órakor a környék legjobb szakácsai gyűlnek majd össze Halmiban, hogy részt vegyenek a bográcsosfőző versenyen. 13 órától fogják felavatni az óvoda szomszédságában kialakított műfüves focipályáját, majd 14 és 15 óra között a helyi iskolások műsorát követheti figyelemmel a közönség. 15 órától a Black&White Angels street-dance bemutatót tart, 15.30-tól pedig román népzene fog szólni Luci Sabau előadásában. Őket az Egri Csodaszarvas magyar néptánccsoport követi. A későbbiekben román és magyar népi dallamok szólnak majd, de a műsorban könnyűzenei koncert is szerepel a Syntia zenekarral.

20.30-tól a magyarországi sztárfellépőé, a Groovehouse zenekaré a színpad, majd Ana Lesko, a romániai sztármeghívott fog koncertezni. Az ő fellépésével zárul idén a Halmi Epernapok.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: