2014-02-07 18:27:39• hírek • Szatmar.ro

Szombaton és vasárnap is pályára lép a VSK

A Craiova és a Sepsiszentgyörgy elleni meccseken Éles Péter nem számíthat a sérült Cutas és a külföldön tartózkodó Moldovan játékára.

Nem egy szokványos hétvége vár a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatára, az már biztos. Hogy a 26 óra leforgása alatt lejátszandó két mérkőzésen hány pontot tud majd szerezni Éles Péter csapata, az egyelőre bizonytalan.

Szombat 12.00 órától a bajnoki tabella utolsó helyén álló Craiova ellen a szatmáriak számítanak toronymagas favoritnak, óriási meglepetés lenne, ha a hazaiak nem szereznék meg a győzelemért járó két pontot. Vasárnap délben viszont már más a helyzet, az idén ismét erős Sepsiszentgyörgy két pontért jön.

A nyilatkozatokból kiindulva hasonlóan gondolják ezt a VSK vezetői is. „Mozgalmas hétvégénk lesz. A Craiova ellen nem lehet probléma a győzelem, a Sepsi ellen pedig egy szoros meccset szeretnénk játszani, itt csodának számítana a siker ", véli Florin Muresan szakosztályelnök.

„Két egészen más találkozó vár ránk. A Craiova után a Sepsi ellen már nem mi vagyunk a favoritok. Egy olyan csapat ellen játszunk, amelyben az amerikai Samantha Rose Prahalis három statisztikai mutatóban is a bajnokság legjobbja. Ő a legjobb pontdobó, passzoló és a legtöbb labdát megjátszó kosaras is. Egy jó mérkőzést szeretnénk játszani, és megszorítani a háromszékieket", jelentette ki Éles.

A pénteki sajtótájékoztatón jelen lévő Mihaela Adit elsősorban a ciprusi lehetőségről kérdezték az újságírók: „Valóban szóba került ez is, de én nem akartam elmenni. Úgy döntöttem, maradok Szatmáron és végigviszem a megkezdett munkát. Az első hónapokban nehezebb volt a beilleszkedés, de most már megszoktam, és több játéklehetőséget is kapok", mondta a VSK-ban első szezonját töltő kosaras.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: