2015-11-25 16:54:12• hírek • Szatmár.ro

Szombaton éjszakai fürdőzés lesz az Aquastarban

A vendégek kérését meghallgatva november 28-án, szombaton éjszaka avatják fel a régió legnagyobb finn szaunáját.

Kifárasztott a novemberi hónap? Szerencsére úgy alakult, hogy azt egy hosszú hétvégével zárhatod le, és vághatsz neki a következő, ajándékvásárlással nehezített időszaknak. Kezdd pihenéssel a hosszú hétvégét, szombaton lazsálhatsz végre egy jót, az Aquastar jóvoltából pedig éjszaka egy igazán kellemes éjszakai fürdőzéssel koronázhatod meg a napot.

A megszokott szombati nappali program után 22 órakor nyitja meg kapuit az Aquastar élmény- és gyógyfürdő. A belépő a szokásos: 25 lejbe kerül kortól függetlenül. Lépj be a Vízek Birodalmába és használd ki az összes lehetőséget. Mártózz meg az összes fedett medencében, élvezd a rengeteg élmény-elemet, lazulj a relaxációs zenére, közben pedig térj be egy kis méregtelenítésre a szauna-világba. Öreg csontjaid pedig nagyon hálásak lesznek, ha néhány percre a gyógyvízben is megáztatod magad!

A szaunák között pedig egy igazi meglepetés is vár! Az éjszakai fürdőzés alkalmával együtt avathatod fel barátaiddal a régió legnagyobb finn szaunáját, amit az elmúlt hetekben alakítottak ki az Aquastarban. A szatmáriak imádják a forró méregtelenítést, ez is indokolta a nagyobb szauna megépítését. Természetesen szombat éjszaka szauna-szeánsz is lesz, úgyhogy igazán izzasztó percek várnak! Utána pedig a kellemes érzés, amit csak azok ismernek, akik már átéltek egy ilyen szeánszt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: