2013-10-17 18:47:52• hírek • (x)

Szombaton éjszakai fürdőzés lesz az Aquastarban

Éld át az éjszakai fürdőzés varázslatos hangulatát és bulizz egy jót Dj OLI-val az Aquastarban.

Az Aquastar aquapark a nyár folyamán megtartott beach-partykkal bebizonyította, hogy az ott dolgozók nagyon értenek a bulik szervezéséhez. S bár a nyár elmúlt, folytatódnak a felejthetetlen bulik, ráadásul úgy, hogy most egy igazán különleges hangulatú rendezvényre várják a partyarcokat.

Szombaton, október 19-én ugyanis éjszakai fürdőzést tartanak a szatmárnémeti Aquastar aquaparkban! A kapunyitás 22.15-kor lesz, a rendezvény pedig éjszaka 2.30-kor fog zárulni - addig pedig mindenkinek lesz ideje pancsolni, felejthetetlen élményeket szerezni az élménymedencékben és természetesen bulizni is. Most alkalmad lesz megmutatni, hogy milyen a partyzás aquastyle-ban!

A muzsikát ez alkalommal Dj OLI fogja biztosítani, úgyhogy a remek hangulathoz a slágerek és a pörgős zene garantált. A bulit pedig a Loga Dance táncosainak fellépése teszi színesebbé.

A bulira nem érdemes késve érkezni, hiszen egyrészt annál kevesebbet élvezheted az éjszakai fürdőzés semmivel sem összehasonlító hangulatát, másrészt az első harminc lányvendéget egy-egy különleges koktéllal üdvözlik a szervezők.

Az éjszakai fürdőzéssel összekötött bulira egy belépőjegy 25 lejbe kerül személyenként. Részvételi szándékodat a 0748 058 414-es telefonszámon, vagy az Aquastar aquaparkban jelezheted. Vigyázz, a helyek száma korlátozott!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: