2016-09-07 15:49:52• hírek • Kocsis Zoltán

Szombaton avatják fel az elhunyt motorosok emlékművét

Ugyan szerencsére egyetlen klubtag sem vesztette életét közlekedési balesetben, a szatmárnémeti Motoros Sasok (Eagle Bikers) igen nemes gesztusra szánták el magukat: úgy döntöttek, emlékművet avatnak azon kevésbé szerencsés motorosoknak, akik szenvedélyüknek hódolva vesztették életüket az utakon.

Az Elhunyt Motorosok Műemlékét szeptember 10-én, szombaton 15.00 órakor avatják fel Szatmárhegyen, a görög katolikus temetőben.

A motorosok jóval korábban, 12.30 órakor kezdenek majd el gyülekezni Szatmárnémeti új központjában, az Október 25. téren. A rendőrség által megszabott és engedélyezett útvonalon 13.45-kor indul el a menet Szatmárhegyre.

Az avatóünnepséget követően a társaság stílszerűen legurul majd a község sportpályájára, ahol mindenkit egy szeretetpálinkával és egy adag bográcsgulyással várnak. A folytatás aztán már a koncerteké lesz, fellép az Uccse Zenekar, Antal István, Varga Anita és Stumpf Jenő.  A helyszínen lehetőség van sátorozásra is, úgyhogy aki nem indulna haza a buli után, az a sátrában kipihenheti a rendezvény fáradalmait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: