2011-06-08 11:34:40• hírek • Szatmár.ro

Szombaton a reptéren: az év legszexibb fesztiválja

Vizespóló verseny a Szatmár.ro-val
Vizespóló verseny a Szatmár.ro-val

Az év legnagyobb autós rendezvénye, ezt már tudjuk. A leggyorsabb autók és motorok, elsőként megyénkben motoros gyorsulási bemutató, szédületes show elemek, ezt is felírtuk a hűtőszekrényre. De ki gondolta volna, hogy a szombati rendezvény még ennyi meglepetést tartogat?  Bikinis bemutató, vizespóló-show a Szatmár.ro-val és egy nem mindennapi autómosás, két szép hölgy társaságában, a reptéri betonon plusz az esti afterparty, hosszú a lista de megpróbáljuk összefoglalni.

Előszöris, a szombat reggeli kapunyitáskor nemcsak egy gyorsulási pálya, hanem a nagykárolyi TermálStrand kihelyezett strandja vár Téged a repülőtéri betonon, hogy nyugodtan hűsölhess a napfényben, a leghidegebb italok és csinos hölgyek társaságában. Ha már itt a strand a repülőtéri betonon, bikinis bemutató nélkül nem lenne az igazi. Éppen ezért, a Trust Models a reptéri Joy Beachen bemutatja a 2011-es nyár legvadítóbb kollekcióit, a hölgyek és természetesen a férfinem képviselőinek legnagyobb örömére.

Délután, miközben Közép-Európa és Szatmár megye leggyorsabb autói harcolnak az elérhető legjobb időeredményért, a reptéri Joy Beachen egy szédületes vizespóló-show lesz a Szatmár.ro szervezésében, amelyre Szatmár megye legszebb lányai nevezhetnek és szállnak ringbe fehér pólóba, 18 év feletti látogatóink készíthetik a kamerákat!

Autós körökben pedig már régóta kering az a mondás, hogy nincs autóshow erotikus autómosás nélkül, nos ebben az évben a szervezők szeretnének ennek a szép hagyománynak is megfelelni. A rendezvényre kilátogató autótulajdonosok köréből fogják kisorsolni azt a szerencsést, akinek az autóját két csodálatos hölgyemény fogja lemosni, tisztítgatni, pucolgatni, babusgatni, minden bizonnyal az Év Legboldogabb Autója díjat is odaítélhetjük majd a szerencsés verdának.


Erotikus autómosás is lesz - mi már nagyon várjuk
Erotikus autómosás is lesz - mi már nagyon várjuk


Majd este 6-tól, miután megismertük a legszebb bikinis és vizespólós lányokat, a felnőttek legeltették a szemüket az autót pucolgató formás idomokon, színrelép Magyarország legjobb és legelismertebb lemezlovasa, DJ Sterbinszky. Aztán, az autós és motoros gyorsulási döntők alá az aláfestő zenét a román DJ-ikon Vali Barbulescu szolgáltatja, hogy aztán a verseny végén a Kiss Fm sztárja, DJ Yaang keveri éjszakáig a legnagyobb slágereket, bekapcsolja a lézerfényeket, hogy méltóképpen zárja le 2011 legnagyobb szabadtéri buliját a szatmári repülőtéren.

A rendezvény fő Partnere a Chevrolet West szatmárnémeti márkaképviselet, a rendezvény hivatalos autója az új Chevrolet Aveo. Hivatalos partnerek: Garanti Bank, Yokohama abroncsok a GerBogtól, a rendezvényt az Omniasig biztosítja, az esti bulizáshoz a Glontz Energy adja az energiát, a szervezők szórakozni és kikapcsolódni pedig a nagykárolyi Termálstrandra járnak.  A rendezvény szervezői: a szatmárnémeti AutoSportKlub, a DragRacing Hungary és a Dragracing Events Romania, logisztikai partnerünk: A-CAR

A verseny helyszínét biztosító Nemzetközi Repülőteret a  Szatmár Megyei Tanács bocsájtja rendelkezésre, ezáltal is népszerűsítve Szatmár megye turisztikai látványosságait és a repülőtér szolgáltatásait a széles közönség körében.

A szervezők és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán öt darab kétszemélyes belépőjegyet sorsulunk ki. A játékba bekerülhetsz, ha megosztod a Facebookon ezt a hírt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: