2013-08-22 08:36:04• hírek • Póti Orsolya

Szombaton a gyermekeké a színpad

Idén is számos programmal várja a gyermekeket a Partiumi Magyar Napok augusztus 24-én és 25-én a Kossuth-kertben. A szervezők többek között vásári attrakciókkal, Ki mit tud? vetélkedővel, Hétpróbával és egyéb izgalmas programokkal készülnek.

Gólyalábas műsor, bohócok előadása és gyerektoborzó is várja a kicsiket a 12. Partiumi Magyar Napokon, augusztus 25-én, szombaton 11 órától a Kossuth-kertben. A program keretében a Borókagyökér Egyesület által szervezett Kézműves Héten résztvevő fiatalok fognak gólyalábazni, és egyéb szórakoztató programok is lesznek.

12 órától a gyermekeké a Babytrend színpad, ugyanis ott kerül megrendezésre a Ki mit tud?. A gyerkőcök bármilyen önálló produkcióval indulhatnak, legyen szó akár éneklésről, versmondásról, vagy táncról. Nincs semmiféle műfaji megkötés, és korhatár sincs.

„A Ki mit tud?-ra minden olyan gyereket szeretettel várunk, akinek van valami szórakoztató, vers, tánc vagy ének a tarsolyában. A vetélkedőn részt venni vágyókat ezúton is felkérjük arra, hogy amennyiben tehetik, készüljenek a rendezvényre, ugyanis sok-sok értékes nyeremény vár gazdára. A vetélkedőre a helyszínen lehet majd nevezni, és a produkciókat zsűri fogja értékelni" - mondta el Nagy Anikó bábszínész, a program egyik szervezője a Szatmár.ro-nak.

A vasárnapot szintén vásári attrakciók nyitják, illetve népi játékokra is sor kerül 11 órától. Idén is megrendezésre kerül a Hétpróba, amely tavaly óriási sikernek örvendett. A verseny 12 óra 30 perctől veszi kezdetét a Babytrend színpad környékén.

„Labdavezetés, szókirakó, karikadobás és zsákba ugrás várja többek között a Hétpróbán résztvevőket, akiknek a verseny során pénzecskéket kell gyűjteniük. Az, aki a legtöbbet összegyűjti, értékes nyereményben részesül" - magyarázta a szervező.

Hogy kit is illet majd a fődíj, azt kvízkérdésekkel döntik majd el a vetélkedő vezetői. A szervezők minden érdeklődő és kikapcsolódni vágyó gyermeket várnak szombaton és vasárnap a Kossuth-kertben található Babytrend színpadhoz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: