2016-06-08 10:11:22• hírek • Szatmár.ro

Szombaton a Macskában zenél Jimi Hendrix!

Hatásvadász a cím, ahogy mostanában a bulvárlapok szoktak fogalmazni, ha valamire igazán fel szeretnék hívni a figyelmet. A valóság viszont nem áll messze ettől, hiszen a budapesti Message to Hendrix zenekar tökéletesen visszaadja a világhírű művész örökzöldjeit, amelyekért anno megőrült Woodstock és amelyek azóta is részei a zenei világörökségnek.

Message to Hendrix: A 2008-ban alakult power trio Jimi Hendrix korszakalkotó munkásságát varázsolja a szemünk elé, a srácok egyéniségüket is megcsillantva hozzák létre az improvizációkkal tarkított ütős produkciót.  A  magyar közönség által jól ismert banda erőteljes és szórakoztató előadásmódjával széles  rajongótáborra tett szert. Aki látta és hallotta Tom Petendi  gitárjátékát az tudhatja, hogy rock-blues stílusban milyen különlegességre számíthat, a banda nem lehetne  teljes Bűdi Szilárd falbontó bassz kísérete, valamint Kottler Ákos tekintélyt parancsoló  dobfutamai nélkül: feszes tempók, harapós gitár-riffek és magas fokon izzó energia az első daltól az utolsóig, mindez átitatva Jimi Hendrix szellemével.

Június 11-én, szombat este 21.30-tól tehát blues-rock zenével robbantjuk fel a Musicat színpadát, a beugró 5 lej, amelyet a helyszínen lehet megvásárolni. Ne felejts el asztalt foglalni a 0743 933 541-es telefonszámon vagy a klub facebook oldalán!

A koncertek a Cseh Tamás Program támogatásával valósulnak meg, ezúton is köszönjük támogatásukat. A magyar élőzene klubszintű, rendszeres szerepeltetésével a MusiCat szinte egyetlenként vállalja fel 2016-ban is a kortárs magyar zenekarok népszerűsítését, a magyar zenei élet kibontakoztatását Szatmárnémetiben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: