2017-09-15 13:10:50• hírek • Szatmár.ro

Szombaton Snagovon játszanak a sárga-kék mezes fiúk

A második ligás bajnokság talán legrosszabb pályáján játsszák le a mérkőzést.

A Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata pénteken reggel indult el a második ligás bajnokság következő fordujában lejátszandó meccs helyszínére, Snagovba. A szombaton 11 órakor kezdődő összecsapáson a tabella 11. helyén 11 ponttal álló Sportul Snagov fogadja az utóbbi időben igen gyengén szereplő, emiatt a tabella kiesőzónájának tetején – a 16. helyen – 7 ponttal álló sárga-kékeket.

„A szombati mérkőzésen mindenképp a pontszerzés a cél” - nyilatkozta Selymes Tibor vezetőedző. Tőle azt is megtudtuk, hogy az ellenfél egy magas, masszív csapat, amely nehezen adja meg magát. Erősek védekezésben, emellett otthon vannak azon a pályán, amit a második liga talán legrosszabb állapotban levő pályájának nevezhetünk.

A Snagovra elutazott keret a következő: Florin Munteanu, Marius Suta, Ciprian Durus, Florin Muresan, Paul Copaci, Ciprian Brata, Villand Róbert, Romario Rus, Denis Cubas, Vincze Levente, Bogdan Miholca, Sergiu Jurj, Szász Tamás, Florin Achim, Dumitru Muntean, Vasile Pop, Olivier Lusamba és Pavel Nemes.

A keretben ott van az a Dumitru Muntean is, aki a tél folyamán eligazolt Aradra, nyáron továbbállt Marosvásárhelyre, de ott nemrég felbontotta a szerződését és most hazatért Szatmárnémetibe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: