2013-11-08 16:38:57• hírek • Szatmár.ro

Szombaton: November Rock Szatmárnémetiben

A Jadish zenekar
A Jadish zenekar

A White Walls az utolsó pillanatban lemondta a fellépést, a Black River Blues Band játszik helyettük.

A G. M. Zamfirescu Kulturális Központban november 9-én három zenekar fog fellépni a November Rock nevet viselő rendezvényen. Az utolsó pillanatban azonban történt egy kis változás: a White Walls nevet viselő banda visszamondta a fellépést, emiatt a szatmári közönség körében nagy népszerűségnek örvendő Black River Blues Band fog a húrok közé csapni - igaz, a helyettesített zenekarnál lágyabb dallamokat előcsalogatva a hangszerekből.

Itt lesz még a thrash metalt játszó nagykárolyi zenekar, a Terrahertz, amely 2006-ban alakult, majd néhány tagcsere, valamint egy másfél éves szünet után idén újra összeállt. Azóta pedig gőzerővel folytatják munkájukat, több új dalt írtak és számos koncerten vettek részt Nagykárolyban, Szatmárnémetiben, valamint Magyarországon. Repertoárjukban saját szerzemények és néhány feldolgozás (Moby Dick, Road stb.) is szerepel.

A rendezvény fő meghívottja az olaszországi Jadish lányzenekar lesz - a csajok indusztriális rockzenét játszanak metal, progresszív rock, klasszikus és elektronikus hatásokkal tűzdelve. A több nyelven is éneklő együttes első alkalommal lép fel Szatmárnémetiben. A zenekar tagjai: Marie Bassou énekes, Lea Moor gitáros, Kovács Ványa basszusgitáros, Velena Moor dobos.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: