2012-04-06 17:24:28• hírek • Szatmár.ro

Szombaton 17 órától itthon játszik az Olimpia

Délután 17 órakor az Olimpia stadionban fogadják Csík Tibor fiai a szászfenesi együttest.

Győzni akarnak a sárga mezes fiúk szombaton, hogy besöpörjék sorozatban hetedszer a három pontot. Az Olimpia az őszi szezont két győzelemmel zárta, a tavaszi idényben pedig az összes, azaz négy meccsét nyerte meg. Ráadásul Suta kapuját az ellenfelek ezallatt egyszer sem tudták bevenni, így még optimisták lehetünk a szászfenesi együttes elleni mérkőzés tekintetében.

Az őszi idényben az Oli 2-1-re verte idegenben a Szászfenest, Homorozan góljai segítették akkor a szatmári gárdát a győzelemhez. Az idei Szászfenes azonban erősebb ellenfél lesz, ugyanis egyesültek a Tordával - ők kénytelenek voltak visszalépni a második ligából.

„Fiatal keretük van, fizikailag és technikailag is nagyon jók, és hozzánk hasonlóan ők is megnyerték mind a négy meccsüket a tavaszi idényben. Tehát egy újabb nehéz mérkőzés elébe nézünk, de természetesen folytatni akarjuk a győzelmi sorozatot, a csapat most mentálisan is jó helyzetben van, és egy újabb győzelem még nagyobb önbizalmat adhat a jövő heti brassói meccs előtt" - nyilatkozta lapunknak Csík Tibor.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: