2016-09-30 10:25:19• hírek • (x)

Szombaton 17 órakor nyit a Shambala Könyv- és Teaház

Csendszigetet hoztak létre a város szívének közelében - kellemes hangok, környezet, ízek és szellemi táplálék vár.

A mindennapok rohanásában a legtöbben csak néhány perc csendre, nyugalomra vágynak. Nekik lehet menedék az Eötvös (Cuza Voda) utca 28. szám alatt, a Nord Star Autósiskola épületének udvarában szombat délután nyíló Shambala Könyv- és Teaház. Már a hely neve is sokat elárul. A régi bölcsek szerint létezik egy hely, ahol az ég és a föld találkozik. Tibeti és mongol lámák ősidők óta emlegetnek egy bizonyos Shambalát, ám ezt a helyet hiába is keresnénk a térképen, nem találnánk. Ez egy tökéletes hely, egy szellemi közeg, ahová a Tibet hegyei között található, de még soha nem látott átjárókon lehet eljutni. Egy ilyen közeget próbáltak létrehozni a könyv- és teaház alapítói is. Itt spirituális irodalom, ehhez passzoló légkör, illatok, hangok, ízek és energiák várják a vendégeket.

A könyves részen az ezotérikus, természetgyógyászattal foglalkozó írások és a spirituális irodalom gyöngyszemei vásárolhatók meg. Magyar és román nyelvű kötetek is szerepelnek a kínálatban,

A könyv szellemi táplálék, ám a testnek is szüksége van ellátásra. A Shambalában több mint 80 féle tea vagy tea-készítmény vár, akár különleges japán vagy tibeti teákat is kortyolgathatsz, átadva magad a hely hangulatának. Olyan italokat is megkóstolhatsz itt, amelyekről eddig csak hallottál: például a tibeti vajas teát, a japán Matcha Latte, a dél-amerikai Honeybush, a dél-afrikai Rooibos vagy a Milky Oolong teát. A kínálatban persze gyümölcs-, gyógy- és wellness-teák is szerepelnek.Sőt, a különleges teafüveket és készítményeket akár otthoni használatra is meg lehet vásárolni. A kínálatot különböző rágcsálnivaló szárított gyömölcsök és magvak egészítik ki.

Mikörben a könyvek között válogatsz, vagy épp egy teakülönlegességet kortyolgatsz, nyugtató zenék, tibeti mantrák szólnak majd a háttérben, így minden körülmény adott, hogy megfeledkezz - ha néhány percre is - a rohanó világ minden zajáról-bajáról.

A szombati, október 1-jei, 17 órakor kezdődő megnyitó része lesz egy könyvbemutató is: ezen nagy általánosságban mutatják be a Shambalában kapható spirituális irodalmat.

Ha kérdéseid lennének a megnyitó kapcsán, vagy éppen helyet szeretnél foglalni magadnak és barátaidnak, akkor hívd a 0758-650-322-es telefonszámot, hamarosan pedig a Facebookon is információkat kaphatsz a Shambala Könyv- és Teaház kapcsán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: