2016-09-17 14:55:51• hírek • Szatmár.ro

Három góllal verte az Olimpia a Szepsiszentgyörgyi OSK-t

Vasile Pop mind a három gólban benne volt, ő lett a meccs legjobbja.

A Sepsiszentgyörgyi Spesi OSK-t fogadta szombaton 11 órai kezdettel a Szatmárnémeti Olimpia a második ligás labdarúgóbajnokság hetedik fordulójában. A mérkőzés szatmári próbálkozással indult: Rus 20 méterről lőtt a kapu felé, ám a labda néhány méterrel mellette suhant el.

Az első cserére már a 6. percben sor került, a vendégek közül Jakab olyan sérülést szenvedett, hogy kénytelenek voltak helyette Dumbrava-t behozni. A folytatásban mindkét csapat tapogatózott, kereste a gyenge pontokat. A félidő végére viszont az Olimpia kerekedett felül, több helyzetet is kialakítottak. Végül a 45 percben egy szabadrúgásból beívelt labdából lett gól - Vasile Pop szerezte meg a szatmáriak számára a vezető találatot.

A második félidőben is a játékrész vége tartogatott izgalmakat. A 85. percben Vasile Pop szabadrúgása következtében a labda 6 méterre az ellenfél kapujától találta meg Heilt, aki ki is használta a lehetőséget és tovább növelte a szatmári előnyt. Ezzel viszont nem ért véget a szatmári rohamok sora. A 93. percben Pop Tudorannak passzolt, aki egyedül találta szembe magát a kapussal és magabiztosan a hálóba gurította a labdát.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: