2015-07-21 14:43:53• hírek • MTI

Szombat délben motoros felvonulás lesz Szatmárnémetiben

Szombaton 13 órától a Transilvania sugárúton Erdős Csaba tart streetfighter showt.

A motorozás kedvelőinek igazi ünnepe lesz a hétvége, ugyanis Szatmárnémetiben tartja július 24-26-án idei motoros találkozóját a Dust Riders motoros klub. A találkozó helyszíne a szatmárnémeti Aeroklub és környéke lesz, az egykori Samrock Festek helyszíne.

A találkozó második napján, szombaton a motorosok Szatmárnémeti régi és új főterére is ellátogatnak. Előbb, 12 órakor, motoros felvonulást tartanak, amelynek útvonala keresztülhalad a régi városközponton is. A kétkerekűekkel és motorosaikkal az érdeklődők szombaton 12 és 13 óra között a Transilvania sugárúton ismerkedhetnek meg, 13 órától pedig a magyarországi motoros, Erdős Csaba tart majd látványosnak ígérkező streetfighter-bemutatót.

A motoros találkozó keretében számos verseny és vetélkedő is lesz az Aeroklub területén. Lesz tombolahúzás és rengeteg Guinness sör - úgyhogy a jó hangulat garantált. A résztvevők találkozhatnak majd Gyenes Emánuellel, a szatmári Dakar-hőssel, ki lehet majd próbálni az íjászatot, az airsoftot és lesz lehetőség ejtőernyős ugrás végrehajtására is.

A fellépők között ott van a franciaországi Necrowretch, a Nightlosers, a Masterpiece és Andy Ghost, a Time of Need, az Aproape Unpluged, a Replika, az Ash, Steli Boldea és a Decease zenekar.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: