2015-04-09 13:17:00• hírek • Kocsis Zoltán

Szolgálati időn kívüli rendőr fogta el a tolvajt

Szolgálati idején kívül lévő rendőr fogta el a tolvajt szerda délután Szatmárnémetiben. Lelében egy férfi és egy nő három éven keresztül dézsmált gátlástalanul egy üresen álló házat, míg rendőrkézre nem kerültek.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint a szabad idejét töltő munkatársuk egyszer csak arra lett figyelmes a Martirilor Deportatilor utcán, hogy egy fiatal férfi behajol egy személygépkocsiba, kivesz onnan valamit, majd futásnak ered. A rendőr sem volt rest, utánaeredt és néhány száz méter után el is fogta a tettest.

Az igazoltatáskor kiderült, hogy a 24 éves P. Levente 500 lejnyi értékkel károsította volna meg Cristian S.-t, amennyiben a rendőr közbe nem lép.

Ezen érték négyszeresét lopta el egy férfi és egy nő Lelében az elmúlt három év alatt. Minderre azt követően derült fény, hogy a 61 éves kolozsvári nő március végén feljelentést tett a hadadi rendőrőrsön, mondván: 2012-2015 között ismeretlenek többször is behatoltak Lelében álló szülői házába, a lakatlan épületből pedig különféle értéktárgyakat loptak el.

A nyomozás viszonylag gyorsan eredményre vezetett, a rendőrség szerdán őrizetbe vette E. Ildikót és Alexandru S.-t. Mint kiderült, az elmúlt években különböző mezőgazdasági eszközöket, fa és fém építkezési anyagokat, vaskályhát és egészségügyi szereket loptak el - közel 2000 lej értékben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: