2013-07-24 15:49:56• hírek • Prohardver.hu

Szokatlan kialakítású Logitech hangszórók a láthatáron

Egyszerre három készülékhez is kapcsolódhat a vezeték és vezeték nélküli módban is használható Z600.

A Logitech régi versenyzőnek számít a kisméretű, otthoni hangrendszerek piacán. A vállalat a közelmúltban bejelentette, hogy elérhetővé teszi egyik legújabb ilyen típusú eszközét, a Z600 típusjelzésű hangsugárzót. A cég közleménye szerint nagy hangsúlyt fektettek a dizájnra annak érdekében, hogy egy olyan termék szülessen meg, mely belesimul a modern élettérbe, igazodva a modern eszközök, így például az ultravékony notebookok formavilágához.

A modellt a gyártó elsősorban számítógépek, notebookok, netbookok, tabletek, okostelefonok, hordozható és asztali médialejátszók kiegészítőjének szánja, és egyik extra szolgáltatása, hogy egy időben akár három különböző eszközhöz is csatlakoztatható.

A hangszórópárok állítólag a beépített három meghajtónak köszönhetően minden térben remek megszólalást biztosítanak. A jobboldali hangszóró felső részén egy tükörsima, érzékeny hangoló korong helyeztek el; a hangerő megváltoztatásához elég végighúzni az ujjunk ennek peremén.

A beállítás többi eszköze, így a bekapcsoló gomb, a Bluetooth kereső és a 3,5 mm-es bemenet, diszkrét módon a hangszóró hátulján rejtőzik. A cég mérnökei a kábelek normális elhelyezéséről is gondoskodtak: különleges kialakítású, görbülésmentes vezetékek kapcsolják össze a hangszórókat az adapterrel, így nem kell összegabalyodott madzagokkal vacakolni.

A cikk folytatása a Prohardver.hu oldalon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: