2015-12-20 11:12:43• hírek • Kocsis Zoltán

Szokásos vereség karácsonyi ajándékként

Elszenvedte szezonbeli 15. vereségét a Szatmárnémeti Városi Sportklub, amely szombat délután a Both Katalin Sportteremben 106-38 arányban alulmaradt a Temesvári BCM Danzio ellen a női kosárlabda-élvonal 15. fordulójában.

Viorica Gamalet tanítványai az összes eddigi mérkőzésüket elveszítették az idén, így a szombati zakó tulajdonképpen papírformának számít. A száz fölötti kapott pont viszont ismét megalázóvá teszi a vereséget.

Az túlnyomórészt tizenéves lányokból álló csapat nem csak játéktudásban nem tudta felvenni a versenyt a tabella 9. helyezettjével szemben, hanem fizikai állóképesség terén sem. Ezt bizonyítja, hogy negyedről negyedre romlott a pontteljesítménye: az első játékrészben 15 pontig, a másodikban 11-ig, a harmadikban 7-ig, a negyedikben pedig 5 pontig jutottak. Ezzel szemben a temesváriak soha nem álltak meg 20 alatt...

A VSK lányai számára még korántsem ért véget az idei kínszenvedés, december 20-án Aradon, 23-án pedig Galacon lépnek parkettre a bajnoki tabella negyedik, illetve hetedik helyezettje ellen. A VSK nulla nyert meccsel természetesen sereghajtó, 11. az élvonalbeli bajnokságban.

Szatmárnémeti VSK - Temesvári BCM Danzio 38-108 (15-22, 11-28, 7-24, 5-22)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: