2013-01-18 11:30:51• hírek • Kocsis Zoltán

Szociális támogatásban részesülők takarították a várost

A szociális támogatásban részesülők és a bírósági ítélet által közmunkára kötelezettek szedték a szemetet az elmúlt napokban Szatmárnémetiben, a polgármesteri hivatal és a Szociális Közszolgáltatások Szatmárnémeti Osztályának (SPAS) szervezésében.

A tizenkét személy szerdán és csütörtökön Szatmárnémeti több pontjában szedte az idők során felgyűlt szemetet. A polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint kitakarították a Golescu híd környékét: a híd alatti részt és a Szamos partját, továbbá összeszedték a szemetet a Zsadányi (Closca) út, a vasúti vonal, a hősök temetője és a vasúti sorompó által határolt területen valamint az Ostrovului utcában található, használaton kívüli, elhagyatott egykori kazánházban.

A kitakarított területeket lakossági bejelentések alapján válogatták ki, derült ki a polgármesteri hivatal közleményéből.

Ebben az önkormányzat vezetői arról biztosítják a város lakóit, hogy hasonló takarítási akciók a jövőben is lesznek. Ám csakis azokon a közterületeken, amelyekre a közterület-fenntartó vállalattal érvényben lévő szerződés nem vonatkozik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: