2007-05-23 19:55:33• hírek • István Löchli

Halmi napok hetedszer

 Idén nagyszabású ünnepséget szervez Halmi Község Polgármesteri Hivatala.

 Halmi község immáron hetedik alkalommal szervezi meg május 26-27-én a község napjait, mely már várva várt pillanat volt a lakosok körében. Az egész évi munka után jólesik mikor mindenkinek e két napon kicsit szórakozni, kipihenni az év fáradalmait.

Az előző évektől eltérően, idén bővültek a programok ugyanis a szervezők azt szeretné, hogy mindenki számára a programok élvezetes legyenek és mindenki érdeklődését felkeltsék. A tavalyi évben nem voltak sztárvendégek, de idén számos ismert magyarországi énekest, és előadóművészt hívtak meg a szervezők a községnapokra, tudatta a Szatmár.ro-val Juhász István Róbert Halmi Község polgármesteri hivatalának munkatársa.

Amint azt a lapunknak elmondta “Az idén nagymértékben a tavalyi évekhez eltérően változtak a programok, több magyarországi sztárvendéget hívtunk meg, de a lényeges szempont, hogy a községbelieket szórakoztassuk ugyanis róluk szól az egész. Ezért az idén is megszervezzük a már hagyományos programokat melynek főképpeni szervezői a község lakói.”

 A legjobban várt esemény a lakosság körében a földieper-termesztők versenye, ahol a község legjobb epertermelői állítják ki legszebb terményüket. A legjobb helyezést elért termelőt a polgármesteri hivatal 300 lej jutalomban részesíti.

A további közönségprogramok között szerepel az idei tombola melyen igen értékes nyereményeket szerezhetnek be azok kik elnyerik a fődíjat.

A szombat délben 12-órai kezdettel történő hivatalos megnyitó után, elkezdődnek a programok, melyen változatosabbnál változatosabb műsorok között válogathatnak a rendezvényeken résztvevők. Az est sztárvendégei a magyarországi Fresh együttes, majd a község lakosainak körében nagy népszerűségnek örvendő Balász Pali táncdalénekes.

Vasárnap is számos izgalmas programok szerveztek a résztvevők hiszen szépségverseny, bográcsfőző verseny, labdarúgó mérkőzés, néptánc előadások, és megannyi számos érdekes program közt válogathatnak a résztvevők. Az idei rendezvény szabadtéri táncmulatsággal majd éjszakai tűzijátékkal zárul.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: