2011-02-07 16:58:34• hírek • Szatmar.ro

Szlovákiában is tornát nyert a VSK

Egy hétvége, egy tornagyőzelem. Valahogy így nézett ki a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda csapatának legutóbbi két hete: a miskolci tornagyőzelem után ugyanis Palkó János és Nicolae Istrate együttese Szlovákiában sem talált legyőzőre.

A Nagymihályon (Michalovce) megrendezett felkészülési viadalon két hármas csoportot alakítottak ki a szervezők. A szatmáriak előbb a lengyel Bochniát győzték le 33-31 arányban, majd a hazaiak maradtak alul 30-24-re a VSK-val szemben. A másik hármasban a lengyel Prezmysl két szlovákiai együttest, az Eperjest (Presov) és a Tőketerebest (Trebisov) legyőzve jutott a fináléba. Paradox módon azonban a VSK pont a döntőben izzadt meg a legkevésbé és 41-30 arányban le is győzte a lengyeleket.

A két említett tornagyőzelem azonban sajnos nem sokat ér, ami igazán számít, az pénteken ugyanis kezdődik: a Nemzeti Liga élvonalának tavaszi rajtja. A VSK pedig nem is kezdhetne nehezebb meccsel, mint a listavezető Székelyudvarhely otthonában. A találkozóra pénteken 18 órától kerül majd sor.

Nem kell azonban sokat várniuk a VSK-szurkolóknak az újabb bajnokira: a női kosárlabda-csapat ugyanis kedd délután 17 órai kezdettel otthonában fogadja a Temesvárt a rájátszás ötödik fordulójában.

A szatmári gólszerzők a szlovákiai tornán: Savlovschi 23 (12x7), Vizsbovszkij 19, Liberţ 12, Mateiaş 12, Munea 9, Oláh 9, Bejenariu 6, Surducan 5, Várady 5, Jurj 3. Játszott még: Teremy, Panazan, Pogyina (kapusok), Pop.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: