2012-11-28 12:41:18• hírek • Szatmár.ro

Szívvel készített díszek

A Boldog Scheffler János Központ adventi kézműves foglalkozást szervezett kis kliensei, és azok szülei számára.

Több, mint százan vettek részt november 27-én, kedden, a Páli Szent Vincéről nevezett Szatmári Irgalmas Nővérek által működtetett Boldog Scheffler János Központ adventváró foglalkozásán. A rehabilitációs és fejlesztő központ munkatársai tizenhét órától várták a Zárda épületébe az általuk már jól ismert gyerekeket és azok szüleit, hogy a hétköznapok terápiáitól eltérő környezetben is találkozzanak, közösen alkossanak.

Miközben ugyanis, a gyerekek számára a tevékeny együttlét, a hasonló helyzetben levő társaikkal való közös játék jó szórakozásnak számít, és új impulzusokkal szolgál, a szülőknek lehetőség a találkozásra, ismerkedésre, és az élmények megosztására.

Erre gondoltak a nővérek is, amikor az adventi időszak előtt közös foglalkozásra hívták egybe mindazokat, akik a Boldog Scheffler János Központ terápiáit igénybe veszik. Koszorúk, karácsonyfadíszek, és megannyi ötletes tárgy született az este során, melyen gyerekek és szülők közösen készültek Adventre. Minden gyereket megdicsértek, és minden tárgynak örültek, hiszen ajándék az együtt töltött idő, ajándék a közös alkotás, a mosoly, a szeretet.

Ez nyert hangsúlyt a kedd esti foglalkozáson is, melynek végén, a kicsik és nagyok élményekkel és dísztárgyakkal gazdagon térhettek haza.

Adventváró kézműves foglalkozást tartottak

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: