2018-11-13 05:54:29• hírek • Blikk.hu

Szívszorító vallomás: árvaházban nőtt fel az X-Faktor énekese

Élete egyik legnehezebb időszakáról vallott a Blikknek Balog Janó. Az X-Faktor versenyzője, aki a 25 felettiek kategóriáját erősíti Radics Gigi csapatában, s aki nevelőotthonban nőtt fel, lapunknak elárulta, hogyan élte meg azt az időszakot.

– Hat hónapos voltam, amikor a szüleim beadtak. A mai napig nem tudom, mi volt az oka annak, hogy nem ők neveltek. Egyszer megkérdeztem édesanyámat, aki azt válaszolta, olyan volt a helyzet. Azóta nem kérdeztem többet – kezdte lapunknak az énekes, aki elárulta, mikor találkozott először a szüleivel.
 

– 13 éves voltam, amikor a nevelőotthon igazgatónője a fejébe vette, hogy minden gyereknek meg kell ismernie a szüleit. Amikor hívtak, hogy jöttek hozzám, azt hittem, a nevelőszüleim látogatnak meg. Meglepetésként ért, hogy két ismeretlen ember állt ott. Nagyon sírtam. Körülbelül ötször találkoztam a szüleimmel, nincs köztünk szoros kapcsolat – tette hozzá lemondóan Janó, akinek nem volt könnyű család nélkül felnőni, mégis szép emlékeket őriz az otthonról.
 

– 24 éves koromig laktam ott. Jól éreztem magam, a tanáraimnak és a nevelőimnek hálás vagyok a mai napig. Persze, voltak nehéz időszakok. A legnehezebb az volt, hogy mivel édesanyám nem mondott le a szülői jogairól, nem voltam örökbe adható – mondta az énekes, aki elárulta, mi volt a legnehezebb számára.
 

– Bár voltak nevelőszüleim, csak a tavaszi, őszi, nyári szünetekben és karácsonykor lehettem velük. Nagyon nehéz volt, amikor mindig vissza kellett menni az intézetbe. Mezőgazdasági munkásemberek voltak, akik nagyon szerettek. Biciklizni tanítottak, templomba jártunk. Ezek az emlékek a mai napig bennem élnek. Egy éven keresztül jártam hozzájuk, aztán véget ért. Nagyon megviselt – mondta meghatódva az énekes.
 

– Hiányzik az a tudat, hogy felhívhatnám az anyukámat, és elmondhatnám neki, mi bajom van és kérhetnék tanácsot. Van egy amerikai „fogadott” anyukám, ott tanultam ösztöndíjjal egy egyetemen, ott ismertem meg őt. Szeretett volna örökbe fogadni, de akkor már, 35 évesen nem tartottam fontosnak. A mai napig kapcsolatban vagyunk – tette hozzá Janó, aki bár zárkózott ember, mégis rengeteg barátja lett.
 

– Vannak barátaim, akikkel az otthonban nőttünk fel. Ők olyanok, mintha a testvéreim lennének. Jönnek majd az X-Faktorba is megnézni, azt hiszem, büszkék rám – mondta boldogan az énekes.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: