2012-08-07 09:09:54• hírek • Blikk.hu

Szívműtétje után is hajtja magát Majka

Szívműtétje után is képtelen visszavenni a tempóból Majka! Mint azt a Blikk elsőként megírta, a nagydumás rappert két héttel ezelőtt a legnagyobb titokban operálták meg, mivel veleszületett szívritmuszavara miatt már nem lehetett tovább halogatni a korántsem veszélytelen beavatkozást.

A másfél órás katéteres operáció után Majka otthon lábadozott néhány napig, kérdéses volt, mikorra épül fel teljesen, úgy tűnik azonban, hogy az ózdi hőst még egy szívműtét sem döntheti le a lábáról túl sokáig. A népszerű rapper ugyanis máris visszatért a színpadra, koncertjeit semmiképp nem akarja lemondani, így ha még mindig gyógyszereken is kell élnie, újra az országot járja. Az elmúlt hét végén például öt fellépésen is éjszakázott.

Mindez persze nem is csoda, hiszen családfőként minden követ meg kell mozgatnia, hogy mindent megadhasson lassan egyéves kisfiának, Mariánnak és a még mindig „szülési szabadságon" lévő Dundikának. Az utóbbi idők legnépszerűbb előadójaként pedig szép kis summa üti a markát fellépésenként.

A Blikk úgy tudja, hogy egy-egy bulira 200 ezer forintot - több mint 3300 lejt - plusz az útiköltség megtérítését kéri a rapper. Igaz, ebből még ki kell fizetni a technikai személyzetet, a sofőrt, és ha van, a fellépőtársát - mostanában Curtisszel járják az országot.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: