2015-10-01 15:35:16• hírek • Szatmár.ro

Szivárványos születésnapok az Integretto Központban

Nagy születésnapi bulit tartottak nemrég a Caritas által működtetett oktatási intézményben.

Nincs is nagyobb boldogság, mint a barátokkal és egy nagy tortával ünnepelni a születésnapot. Különösen igaz ez akkor, amikor hátrányos helyzetű gyerekekről van szó, akik a Szatmári Egyházmegyei Caritas által működtetett Integretto Központot látogatják. Óvoda van és délutáni iskolai foglalkozás, amelyen az I-IV. osztályos diákok együtt készítik el leckéiket, ismétlik át és mélyítik el az iskolában tanultakat.

A központban minden hónapban megünneplik a születésnaposokat, idén azonban a nevelők egy különlegességgel álltak elő. A születésnapokkal kapcsolatban meghirdették a "Szivárvány szinei" programot, melynek keretében a nagy közös születésnapi buli alkalmából minden oktató egyszínű pólót vesz fel, a gyerekek ugyanolyan színű, az ünnepeltek pedig szivárványszínű kitűzőt kapnak. Az első alkalommal az oktatók és a gyerekek is sárga trikót, illetve kitűzőt viseltek. Most 31 gyerkőc, ovis és délutáni iskolás gyermek születésnapját ünnepelték - olyanokét, akik a nyár folyamán születtek.

Az ünneplés alkalmából sor került közös táncra és természetesen volt születésnapi torta is. A gyerekek több nyelven is énekkel köszöntötték a szülinaposokat.

Születésnap az Integretto Központban

Születésnap az Integretto Központban

Születésnap az Integretto Központban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: