2015-05-11 16:09:18• hírek • Szatmár.ro

Szivárgás-kereső versenyt szerveznek Szatmárnémetiben

A vízszolgáltató vállalatok egyesülete minden évben megszervezi a versenyt.

Tudtad-e, hogy az Apaserv munkatársai voltak a legjobbak a csőtörések és szivárgások felderítésében a 2014-es évi versenyen? Pedig igen, ők hozták el az első helyezetteknek járó méretes serleget a tavaly Gyulafehérváron tartott megmérettetésről! Most pedig Szatmárnémetiben rendezik meg ezt - erről szólt Dorel Coica és az Apaserv képviselőinek közös hétfői sajtótájékoztatója.

A verseny lényege, hogy az ország minden szegletének vízszolgáltató cégeinek csapatai a programja szerint megadott utcákat, útvonalakat járják végig, saját, speciális műszereikkel azokat a helyeket keresve, ahol vízveszteség áll fenn. Megadják a helyet, a verseny végeztével pedig a házigazdák felbontják az aszfaltot és kiderül, ki jelölte meg centiméterre pontosabban a szivárgás helyét. Ahogy azt a szervezőktől megtudtuk: olyan útvonalakat adnak meg a csapatoknak, ahol sejtik, bőven találnak majd hibákat.

Az egyebek mellett Szeben, Dolj, Hunyad, Bihar, Máramaros, Tulcea, Iasi, Kolozs, Hargita, Suceava, Buzau és Mehedinti megyékből érkező csapatok számára május 14-én tartják a versenyt, másnap pedig egy szemináriumon fognak részt venni, amelyen a vízveszteség felderítését szolgáló legmodernebb eszközöket fogják bemutatni nekik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: