2011-02-08 13:49:59• hírek • (x)

Szív alakú pizza Valentin-napra

A megújult Al Capone Étterem és Pizzéria akciókkal és meglepetésekkel várja vendégeit.

Sokan nem tudják, hogy az Al Capone Pizzéria teljesen átalakult! Egy új, elegáns, stílusos étterem lett belőle, hihetetlenül bőséges és ízletes, nemzetközi ételválasztékkal, amelyet vétek nem megkóstolni!

A város legfinomabb napi menüjével várja az éhes vendégeket, de a hétköznapi ebédek mellett az étterem kiváló helyszíne exklúzív üzleti ebédeknek, romantikus vacsoráknak, vagy akár laza baráti összeröffenéseknek is. Kellemes, hangulatos dohányzó és nem dohányzó termeivel, a gyors és barátságos kiszolgálással hamar a szatmáriak kedvencévé vált, nem is beszélve az árakról! Az ételek minőségéhez és mennyiségéhez viszonyítva meglepően alacsony árakkal találkozunk az elegáns étteremben, így nyugodtan kijelenthetjük: egy ebédet az Al Caponéban bárki megengedhet magának.

Sőt! Az Al Capone Étterem és Pizzéria keresztelők, lagzik, osztálytalálkozók vagy bármilyen egyéb rendezvény színvonalas lebonyolítását is képes ellátni, 90 főig. Emellett egy különbejáratú bérelhető terem is a vendégek rendelkezésére áll, ahol születésnapi partykat vagy akár hatvan személyes házibuli-hangulatú hétvégi bulikat is lehet tartani.

A pizzéria folyamatosan akciókkal várja vendégeit, és azokat is, akik háthoz rendelnek a finomságokból. A legfrissebb, Tavaszváró akció lényege, hogy az Étteremben 14 és 19 óra között 15 százalék kedvezményt adnak az 50 lej feletti fogyasztásokra (kivéve a Valentin napi hétvégét illetve a március 8-át, ugyanis akkor egyéb kedvezmények és akciók várják a vendégeket.)

A megújult Al Caponéban a kitűnő és olcsó ételek mellett egy másik fontos szolgáltatás sem változott. Továbbra is ingyen szállítják ki a házhoz rendelt finomságokat Szatmárnémeti egész területén. Sőt: az 50 lej feletti vásárlásoknál egy liter Coca Cola az ajándék, 70 lej felett pedig egy két literes Coca Cola a jutalom. A 200 lej feletti rendelések esetében 10 százalék kedvezmény jár.

Mint már említettük, az Al Capone Étetrem és Pizzéria Valentin nap alkalmából is különleges meglepetésekkel várja a vendégeket. A Valentin-hétvégén, vagyis február 12, 13, 14-én (szombat, vasárnap, hétfő) köszöntő itallal, ajándék pezsgővel, étel-és borkülönlegességekkel, szerelmet fokozó és hódító koktélokkal várják a vendégeket. A hétvége egyik különlegessége a szív alakú pizza lesz, így akár a finom étellel is szerelmet vallhat az, aki nem gyűjtött még össze annyi bátorságot, hogy azt szóban tegye meg.


Elegáns környezet, alacsony árak, finom ételek - ez az Al Capone Pizzéria
Elegáns környezet, alacsony árak, finom ételek - ez az Al Capone Étterem és Pizzéria


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: