2014-12-03 09:20:14• hírek • Blikk.hu

Szíreket csempészett Kokó bátyja

Ismét meggyűlt a törvénnyel a baja Kovács „Kokó" István fivérének. A büntetett előéletű testvért Németországban tartóztatták le.

A Blikk értesülései szerint K. Gyulára és bűntársaira a rendőrök nagyjából egy hónappal ezelőtt csaptak le, amikor társaival szír állampolgárokat próbált meg becsempészni Németországba. A Blikk úgy tudja, hogy az olimpiai bajnok ökölvívó bátyját Traunstein városában, a ­Rosenheimer utca 2. szám alatt őrzi a hatóság.

A nyomozás embercsempészet miatt indult néhány hónappal ezelőtt. A német zsaruk egy ideje már figyelték a magyar bűnbandát, míg végül „munka közben" őrizetbe vették őket. A gyanúsítottak négy autóval szállították a szíreket, az osztrák határnál viszont várt rájuk háromtucatnyi német rendőr.

Azonnal kiszedték a kocsisorból a magyar rendszámú autókat, amelyeket ott helyben lefoglaltak, azóta nem is mozdíthatták el onnan. Az utasokat, K. Gyulát és társait elvitték.

- A banda nagyjából 2-300 eurót kért fejenként a javarészt szír emberektől, hogy becsempésszék őket az országba. Hogy mióta folyt mindez, majd a nyomozás deríti fel - mondta el lapunknak egy német rendészeti forrás.

Kokó testvére, Gyula nem először kerül rácsok mögé. Mint azt a Blikk is megírta, 2010-ben azért körözte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, mert ő és nyolc társa betört egy gyáli család otthonába, és azt ripityára zúzták, a házigazdát megfenyegették, az autója gumiját is kiszúrták. Mindezt egy elszámolási vita miatt.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: