2012-10-31 10:47:11• hírek • Szatmár.ro

Színvonalas táncgálával ünnepelt a Loga Dance School

Telt ház előtt léptek fel a szatmárnémeti Loga Dance School tagjai és díszvendégei annak a gálának a keretében, amelyre a tánciskola fennállásának ötödik évfordulója alkalmából került sor október 30-án.

Megalakulásának ötödik évfordulóját ünnepelte a már hagyományosnak számító táncgálával a szatmárnémeti Loga Dance School, a város egyik legszínvonalasabb tánciskolája. Az érdeklődőket idén is látványos táncműsor - az iskola diákjainak és a díszvendégek táncbemutatója - várta.

Bár a Loga Dance School hetekkel ezelőtt dupla táncgálát hirdetett, mégis csak egy bemutatóra került sor. Ugyanis a szervezők időközben ébredtek tudatára annak, hogy a két gála közötti szünet nem lett volna elegendő a színpad előkészítésére.

Így az első és egyetlen táncgála este 20 órától vette kezdetét a szatmárnémeti Északi Színházban, amely zsúfolásig megtelt érdeklődőkkel. Mint megtudtuk, közel 400 jegy kelt, ugyanis voltak olyanok, akik állójegyet váltottak.



„Véleményem szerint nagyon sikeres volt az idei táncgála, hiszen nem a megszokott felállásában, hanem különféle formációkban léptünk fel. Felléptek az iskola gyerektáncosai, akik közül a legfiatalabb hat éves volt, bemutatkoztak a versenytáncosok, illetve egy lányokból álló csapat, valamint fellépett egy anya-fia páros is, Ilyés Dalma és Ilyés Benjámin személyében" - mondta el Loga Lóránt az iskola menedzsere a Szatmár.ro-nak.

Az est díszvendégei Loga Hajnalka és Vékony Viktor voltak, akik összesen tíz - öt latin és öt standard - tánccal szórakoztatták a közönséget. A gálát követően a Loga Dance School tagjai a tánciskola székhelyén folytatták az ünneplést.

Mint megtudtuk, a szatmári tánciskolának eddig kétezer tanulója volt és az évek során számtalan táncgála, táncbemutató zajlott szervezésükben. Az elkövetkezendő időszakban arra a jótékonysági gálára készülnek a táncosok, amelyet minden évben megrendeznek.







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: