2011-01-23 13:56:37• hírek • Szatmar.ro

A gyermekeknek játszottak

A Magyar Kultúra Hete rendezvénysorozat nemcsak a felnőtteknek nyújtott kikapcsolódási lehetőséget, hanem a kicsiknek is.

A budapesti Madárdal Zenekar szombaton este a megnyitón állt először színpadra az idei rendezvényen belül, ez az előadás viszont inkább az idősebb korosztálynak nyújtott élményt. A gyerekek sem maradtak ki ugyanakkor az érdekes, régi hangszerekkel játszott zenéből, hiszen vasárnap délelőtt a Szatmárnémeti Északi Színházban „A királykisasszony szeme" címmel a kicsik számára tartott előadást.

A vidám gyerekdalok azonban nemcsak a legkisebbeket derítették jó hangulatra, hanem az őket kísérő szülőket, nagyszülőket is, pedagógusokat. Az egy órás fellépés során a résztvevők láthatóan nagyon jól szórakoztak, és a hangulatos énekek mellett csodálták az olyan nem mindennapos hangszereket is, mint a citera, tekerő, bőrduda, vagy az ütőgardon. A gyerekek számára külön élményt nyújtott, amikor az együttes tagjai felhívták a színpadra őket.
A Madárdal Zenekar előadása biztosan feldobta a résztvevők vasárnapját, hiszen még a Színház kijáratánál is mosolyogva mesélték egymásnak élményeiket.


Izgatottan várták a műsor kezdését a gyermekek és kísérőjük
Izgatottan várták a műsor kezdését a gyermekek és kísérőjük


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: