2016-06-09 15:10:18• hírek • Szatmár.ro

Szinte már minden készen áll a nagy meccsnézéshez

Már áll a hatalmas LED-képernyő - az új központban együtt drukkolhatod végig barátaiddal az Eb meccseit!

Pénteken a házigazda Franciaország és Románia összecsapásával veszi kezdetét a foci-Eb - na meg a nagy, közös meccsnézések sorozata. S hogy a lehető legjobb legyen a hangulat, most lehetőséged van több száz drukkerrel együtt végigizgulni a kontinensbajnokság összes meccsét Szatmárnémeti új központjában.

Ha szerdán vagy csütörtökön már jártál az Október 25. téren, akkor láthattad, hogy nagyban megy a készülődés. Felállították a méretes LED-falat, amelyen a meccseket követheted nyomon, csütörtök délelőtt megkezdték asztalokkal és lócákkal feltölteni a tágas teret.

A képernyőt a szervezők úgy helyezték el, hogy azok is kényelmesen követhessék az izgalmas csatákat, akiknek már nem jut hely a lócákon: a töltésoldal igazi tribünné változhat a meccsek idejére. És ha már a kényelemnél tartunk, a megfelelő meccsnézés hangulathoz két helyen, összesen négy sörcsapból szerezheted be a folyékony kenyeret! Aki pedig megéhezik, az a lacikonyhánál vehet magának eledelt.

A meccsnézés mellett rengeteg játék is várja a foci szerelmeseit: lesz célbarúgás, dekázóverseny és kipróbálhatod a láb-billiárdot is!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: