2017-10-31 06:32:19• hírek • Oszkó Viktória

Színpompás őszi show: Fashion’s Night Out az Esedrában

Ezúttal a szatmárnémeti Esedra rendezvényterem adott otthont a nyolcadik alkalommal megrendezett Fashion’s Night Outnak. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő divatbemutatóra több városból is érkeztek tervezők, többek között Nagybányáról és Kolozsvárról is.

A kifutón végigvonuló modellek nem csak ismertebb tervezők munkáit ölthették magukra, hanem a divattervezés világában még pályakezdőnek számító designerek alkotásait is. A TRUST models – model management tehetségei igazán színes kollekciót mutattak be, a ruhák nagyon változatosak voltak.

A különféle viseletek között voltak estélyi ruhák, sportos öltözékek, de hétköznapi darabok is, de az egészen extrém irányba mutató trendek kedvelőire is gondoltak a tervezők. Fontos szerep jutott a népi viseletből ihletődött daraboknak is. A bemutató érdekessége többek között az volt, hogy a szervezők nem csak a női érdeklődőket kívánták megszólítani, de a divatot követő férfiakat is. Öltönyöket, férfi viseleteket is pódiumra vittek.

A bemutató különlegességét a díszletek is meghatározták, ugyanis komoly hangsúlyt fektettek a szervezők arra, hogy az évszaknak megfelelő dekorációval hangsúlyozzák ki a felvonultatott kollekciók egyediségét.

A belépés ezúttal is ingyenes volt, az Esedra terem pedig mérete ellenére is zsúfolásig megtelt a divat iránt rajongókkal. A bemutatóra nem csak a bámulatosan szép ruhák miatt volt érdemes ellátogatni. Kevesen tudják, de a ruhadarabokat megálmodó designereket személyesen is meg lehet keresni, ha valaki egyedi, testreszabott darabok elkészítéséhez keres például tervezőt, varrónőt.

A tervezők egy-egy jellemző munkája és a hozzájuk tartozó elérhetőség a TRUST models facebook oldalán érhető el.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: