2009-08-21 12:11:24• hírek • Szatmár.ro

Színháztábor városunkban

Augusztus 24-28 között kerül megrendezésre az Arttis 15 elnevezésű ifjúsági színháztábor Szatmárnémetiben, immár tizenötödik alkalommal.

A tábort a Rovenio Amatőr Művészek Egyesülete, a Szatmárnémeti Municípium Polgármesteri Hivatala, a G. M. Zamfirescu Művelődési ház, valamint a Megyei Ifjúsági Igazgatóság közösen szervezi meg.

Meghívottként jelen lesz hét amatőr társulat, valamint városunkba érkeznek különböző népművészeti iskolák és kultúrházak képviselői az ország több részéről, mint pl. Botosani, Segesvár, Konstanca, Gyulafehérvár, Aranyosmeggyes, Érendréd és nem utolsó sorban Szatmárnémeti.

A tábor ideje alatt a csapatok színházi előadásokat készítenek elő, szakképzett színészek felügyeletével és irányításával, amelyek bemutatására a tábor gálaestjén, augusztus 27-én, 16 órától kerül sor az Északi Színházban.

Az est kitüntetett meghívottja Dan Mircea Cipariu költő, a Romániai Írók Egyesületének tagja, valamint a Bukaresti Írók Egyesülete, vers tagozatának elnöke. A szervezők szeretettel várnak minden színház-, zene- és verskedvelőt. Bővebb információk az alábbi linken találhatók: http://www.tamada.ro/article--artis-15-la-satu-mare--4847.html


Augusztus 24 és 28 között ifjúsági színháztábort szerveznek Szatmárnémetiben.
Augusztus 24 és 28 között ifjúsági színháztábort szerveznek Szatmárnémetiben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: