2008-04-27 16:42:41• hírek • Szatmar.ro

A Ferrarik győztek Spanyolországban is

 Kettős Ferrari született a Spanyol Nagydíjon is, a harmadik helyen Hamilton ért célba.

Spanyolországban is bezsebelte a győzelemért járó tíz pontot a Ferrari csapatban versenyző Kimi Raikkönen, aki az élről rajtolva, senkitől sem veszélyeztetve szerezte meg az első helyet, míg a második helyet csapattársa, Felipe Massa érte el.

Nem volt ilyen könnyű futama a hazai pályán versenyző, a második rajtkockáról rajtoló Fernando Alonsonak, aki az időmérőn nyújtott jó teljesítményt nem tudta a versenyen folytatni. Az autó ezúttal sem volt versenyképes, és a harmincadik körben motorhiba miatt Alonso feladni kiállni kényszerült.

Nála is pechesebb volt a Mclaren finn pilótája, Heikki Kovalainen, aki egy defekt miatt teljes sebességgel belecsapódott a gumifalba, de szerencsére, mint később kiderült, megúszta komolyabb sérülések nélkül.

A Mclarennél így sem lehetnek csalódottak az eredmény miatt, hiszen Louis Hamilton az ötödik helyről sikerült felzárkózzon, és bár a végén másfél másodpercre megközelítette Massát, végül a dobogó harmadik fokára állhatott. A negyedik helyet Robert Kubica érte el.

A világbajnoki pontversenyben jelenleg 9 ponttal vezet Kimi Raikkönen Louis Hamilton előtt, tízzel pedig Robert Kubica előtt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: