2013-06-07 09:26:11• hírek • Blikk.hu

Szinetár jár rosszabbul a válással

A jelek szerint többet bukott a szakításon Szinetár Dóra, mint egykori szerelme, Bereczki Zoltán.

A válófélben lévő (a papírokat már rég beadták, de a bíróság még nem mondta ki a válást) házaspár korábban sikerrel vitte színpadra duettkoncertjét, amelyen szerelmes dallamokkal szórakoztatták a közönségüket, és ebből még tisztességes keresetet is tudtak maguknak biztosítani. Mostanra azonban erősen megcsappant a közös fellépések száma (szeptemberig mindössze három lekötött műsoruk van), a koncertszervezők és a publikum már nem jön lázba Szinetárék előadásától, aminek ésszerű magyarázata, hogy egész egyszerűen már hiányzik a hitelesség szerelmes produkciójukból, miután tavaly nyár végén bejelentették; külön utakon folytatják tovább a magánéletükben.

A két musicalszínész azonban nyilván látta előre, hogy műsoruk a válásuk miatt előbb-utóbb kifullad, ezért felállítottak egy B tervet is erre az esethetőségre.

Nos, Bereczkinek egyelőre nem kell aggódnia, szólókoncertjeivel korábban is rengeteg helyre hívták, a nyara már be van táblázva, alig van olyan hétvége, amikor nem énekel valahol. Dalait emellett rendszeresen játsszák a rádiók, szerepel reklámfilmben, zenei, illetve művészeti vezetőként pedig keresett, folytonos munkával látják el, de dolgozott például A Nagy duett című SuperTV2-es műsorban is.

Szinetár Dóra szakmai élete azonban nem alakul túl mesésen, ezért nemrég előrukkolt egy meselemezzel. Dórának szüksége volt a megújulásra, egy új területre, olyan pénzkereseti forrásra, amely által nem függ másoktól, vagy éppen a magánéleti helyzetétől. Új szerelmével, Makranczi Zalánnal közös darabjukból, a Mizantrópból ugyanis kirúgták mindkettőjüket, a tavaly ősszel Miskolcon bemutatott Chicago című darabot - amelyben Dóra főszerepet játszik - pedig majd csak a következő évadban tűzi újból műsorra a színház. Ráadásul hiába próbált annyit az Edith és Marlene című musicalra - amelyben szintén ő alakította volna a fő karaktert -, május végén jogi problémák miatt elmaradt a premier.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: