2019-09-18 05:02:03• hírek • Blikk.hu

Szinetár Dóra bánja, hogy elárulta, Down-szindrómás a kisfia

Megrendítő vallomás: Szinetár Dóra megbánta, hogy nyilvánosságra hozta kisfia diagnózisát. A két éve világra jött Benjáminról a születése után a Hot! magazinban árulta el a színésznő, hogy enyhe fokozatban Down-szindrómás. Szinetár az ATV Spiriten látható Húzós című műsorban elárulta, ma már másképpen döntene.

– Semmit nem bántam meg abból, ami az elmúlt 42 évben történt. Egyetlenegy dolog van, amit – nem azt mondom, hogy megbántam – néha sajnálok: hogy az élet úgy hozta, hogy az emberek orrára kötöttem, az én kisfiamnak milyen a genetikája – árulta el a hétköznaponként este 20:55-tól látható műsorban a Budapesti Operettszínház színésznője, aki meg is magyararázta, miért hozna mai fejjel már más döntést.


– Sejtettem, hogy az emberek ebben az országban hogyan viszonyulnak a bármilyen mássághoz. Teljesen mindegy, hogy valaki milyen szempontból más, mint a többiek, nagyon sokan vannak, aik rettenetesen elutasítóak, szűklátókörűek, félnek.Tudom, hogy ez az ismeretlentől való félelem, és amikor nagyon bölcs hangulatomban vagyok, iszonyúan jól meg tudom magyarázni, hogy az a szegény szerencsétlen, aki ül a számítógépe mögött, ahonnan undorító dolgokat ír, fröcsögve az én gyerekemről, annak nagyon rossz lehet – magyarázta a Rónai Egonnal készült interjúban a színésznő, akinek azonban most már elege van abból, hogy folyamatosan bírálják. 


Főleg úgy, hogy ha ő nem állt volna ki a diagnózissal a nyilvánosság elé, az emberek rá sem jöttek volna, hogy a kisfia más. 
 

– Azért merném már megtenni, hogy nem kötöm az orrukra, mert látom, ahogy nő fel, hogy ha nem tudnák, róla nem is mondanának semmit – vallotta be az énekesnő, aki persze, ebből a helyzetből is megpróbálja kihozni a lehető legjobbat, bár tudja, kisfia nagy árat fizethet azért, hogy ő elárulta az állapotát. 
 

– Ez egy remek lehetőség arra, hogy az embereket tanítsuk, hogy szeretni nem csak azt lehet, aki a nagykönyv szerint néz ki vagy viselkedik és létezik. De ha mérlegre kellene tennem, hogy nekem mi a fontosabb, az, hogy X embernek megtanítsak valamit, vagy a gyerekemnek biztosítsak egy sokkal nyugodtabb, szebb és bántás nélküli életet, akkor én elsősorban az anyukája vagyok, és nekem ez sokkal fontosabb lenne – tette hozzá Szinetár Dóra a televízió műsorában.  


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: