2012-09-06 09:37:49• hírek • Blikk.hu

Szinetár Dóra: Új élethez új külső

Szinetár Dóra teljes átalakuláson esett át: a színésznő nemcsak férjével, Bereczki Zoltánnal szakított, hanem eddigi megjelenésével is. Gyönyörű loknijait állig érő rövid hajra vágatta, rajongói pedig azonnal észrevették, hogy belefogyott az új életbe és az új szerelembe.

– Szeptember 2-án Várpalotán léptek fel. Mindenkit meglepett az új haja és a vékonysága. Nagyon jól áll neki, de reméljük, többet nem fogy! – mondta el az expár egyik rajongója.

Dóra alakja szinte mindig tökéletes volt, második gyermeke születése után hónapok alatt visszanyerte eredeti súlyát, s ezt meg is követelték tőle, hiszen ahogyan egy interjúban Kerényi Miklós Gábor, a Budapesti Operettszínház igazgatója elmondta: művészeitől megköveteli a fittséget és a szép alakot. A színésznő azonban félő, hogy átesett a ló túloldalára: szemmel látható, hogy jó pár kilogrammot fogyott az utóbbi időben, ami Pozsgay Andrea pszichológus szerint idegi alapon történhetett.

- Amikor egy nő kilép egy hosszú életszakaszból, akkor nemcsak lelkileg, de testileg is szeretne megújulni. Ha elhatározásra jut, hogy véget vet addigi életének, a tapasztalatok azt mutatják, szinte odáig fajul a „menekülési kényszere", hogy még saját magától és addigi stílusától is szeretne megszabadulni. Ekkor szokták a hölgyek más színűre festetni a hajukat, vagy mint Dóra eseté­ben is, levágatják azt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: