2013-07-04 09:39:50• hírek • Blikk.hu

Nacsa az Operett sztárjára hajt

Alig pár napja árulta el lapunknak Nacsa Olivér, hogy már nagyon vágyik egy új szerelemre az életében, s tessék: máris meglehetősen félreérthető képek jutottak a Blikk birtokába.

A humoristát, aki mostanában egy operettgála producereként is dolgozik, épp a műfaj egyik ismert művészével, Dancs Annamarival kapta lencsevégre egy szemfüles olvasó-riporterünk a színházzal szemben lévő egyik étterem teraszán.

- Épp a reggeli kávémat ittam, amikor felfigyeltem rájuk. Nagyon jól megértették egymást, finoman flörtöltek, és Annamarinak is láthatóan tetszett, amit Olivér mondott, többször incselkedve hátralendítette a haját, nevetett. Nem hallgatóztam, de annyit elkaptam, hogy Barcelonáról beszélgettek, arról, hogy vajon ezt meg azt a híres épületet, teret látták-e, és közben meglehetősen érzéki pillantásokat váltottak- mesélte Horváth Lívia olvasó-riporter, akinek persze jár a tízezer forint.

Nacsa Olivér alig pár hónapja jelentette be, hogy vége a házasságának, hiába küzdöttek, és akarták megmenteni a kapcsolatukat Zsuzsival, nem sikerült. Pedig a humorista többször ki is repült a Németországban dolgozó párjához, hogy mentsék a menthetetlent, de végül belátták, hogy külön utakra kell indulniuk. A humorista a magánéleti válságát úgy próbálta feldolgozni, hogy magára koncentrált: hatalmas változáson ment keresztül, lefogyott 18 kilót, és mint ahogy azt a Vasárnapi Blikknek korábban elárulta: nyitott egy új szerelemre. Most nem tagadta, hogy találkozgat az énekesnővel, akinek testvére már szervezett is nekik fellépéseket Erdélybe.

A cikk folytatását itt olvashatod.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: