2014-04-11 02:23:42• hírek • Blikk.hu

Színészként is kipróbálná magát Bagi Iván

Színészként is kipróbálná magát Bagi Iván! A Bagi-Nacsa páros idősebb tagja annak örülne a legjobban, ha szerzőtársával és barátjával, Nacsa Olivérrel közösen szerepelhetne akár színpadon, akár filmekben, de ha Olivérnek mostanában nem lesz lehetősége belevágni a színészkedésbe, Iván egymaga is szerencsét próbál.

Honnan jött az ötlet?

- Nagyon vágyakozom a színpadi előadó-művészet után. Érzem magamban a tehetséget és az elhivatottságot. Először persze csak kisebb szerepet vállalnék, hogy lássam, mennyire vagyok otthon ebben a műfajban, és ha jól menne, jöhetnének a nagyobb, komolyabb feladatok is. Nacsával mi lennénk a magyar Bud Spencer-Terence Hill páros!

Olivérnek mik az elképzelései a tervéről?

- Mi duóban igazán ütősek vagyunk, ezt tudja ő is. A részletekbe még nem avattam be, de ha nem tetszenének neki a terveim, akkor sincs semmi baj, nem erőltetek semmit, majd színészkedem egyedül.

Megtette már az első lépést?

- A humor lenne a fő irányvonal a színpadon is, vígjátékok, bohózatok. Molnár Piroskával sokat beszélgettem erről, ő mindig is biztatott, hogy vágjak bele. Hamarosan elébe fogok menni a dolognak, és felveszem a kapcsolatot rendezőkkel is.

Még több bulvár hírért kattintson!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: