2010-07-06 19:02:11• hírek • blikk.hu

1 milliós BKV-s színészgázsi

Fejenként egymillió forintot kaptak neves színészek a BKV-tól, amiért hangjukat kölcsönözték a közlekedési járművek utasainak tájékoztatásához.

A BKV-nál elmondták, még így is olcsón jöttek ki, hiszen akadt olyan színművész, aki 15 millióért mondta volna be, hogy „Oktogon".

- Volt egy bő listánk a legnépszerűbb színészek nevével, ez a névsor szűkült végül Hegyi Barbarára, Nagy-Kálózy Eszterre, Rudolf Péterre, Szerednyey Bélára és Pusztaszeri Kornélra. Azért őket választottuk, mert ők vállalták el ennyiért, és persze azért, mert minden célcsoportot el akartunk érni. A fejenként egymillió forintos gázsiért öt évig „használhatjuk" a színészek hangját - nyilatkozta lapunknak Székelyné Pásztor Erzsébet, a BKV kommunikációs igazgatója. A visszajelzések szerint egyébként sikerült színesebbé, emberközelibbé tenni az emberek utazását.

- Az egymillió forint azért nem magas honorárium, mert ez nem szinkronmunkának számít. Amikor valaki összeköti a nevét, a hangját egy céggel, az sokkal inkább reklámnak minősül. Reklámszinkront neves színészek - tudomásom szerint - eddig nem vállaltak. A klasszikus reklámtarifa pedig, műfaját tekintve, lényegesen rövidebb időtartamra sokkal borsosabb árat jelent, mint ezt tapasztaltuk is az előkészületek alkalmával - fogalmazott az illetékes.

A cikk folytatása a blikk.hu oldalán olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: