2018-05-10 13:32:37• hírek • Bede Emőke

Színes programmal készül a Segíts te is Alapítvány a nehéz sorsú gyerekeknek

A Segíts te is Alapítvány immár harmadik alkalommal szervezi meg azt a gyermeknapot, melyre a nap mint nap támogatott, hátrányos helyzetű családok gyerekei kaptak meghívót.

A Segíts te is hét éve segít önzetlenül a nehéz sorsú családokon. Hat évig mozgalomként volt jelen városunk életében, tavaly áprilisban azonban sikerült hivatalos útra terelni mindezt, azaz a Pop Leila és példaértékű családja által elindított tevékenység végre alapítványként folytathatta a munkát. Azt a munkát, melynek köszönhetően jelenleg 41 hátrányos helyzetű család részesülhet napi szintű támogatásban. 
 

Pop Leila pedig nemrégiben arról az örömteli hírről is beszámolt portálunknak, hogy idén is sikerül megszervezni az alapítvány által segített gyerekek számára a várva várt gyermeknapot. A helyszín ezúttal a Draxelmeier gyár melletti halastó és környéke lesz, melyet a katolikus egyház bocsátott rendelkezésükre. Az önkénteseknek köszönhetően megannyi izgalmas játékban és feladatban lesz részük a gyerekeknek pl. zsákbanfutás, gólyalábazás, kézműves foglalkozás, fafaragás, a legkisebbeknek pedig rajzversennyel kedveskednek a szervezők. A mintegy 90 gyermeket és családtagjaikat emellett egy bográcsozás és megannyi finomság is várja majd.
 

Az alapítványnak köszönhetően azonban 35 gyerek újabb izgalmas napokat élhet át augusztusban, ugyanis nagyon úgy tűnik, egy nagyváradi többnapos kirándulást is sikerül tető alá hozni. A sokak számára igazi kalandot jelentő kiruccanás alatt a gyerekek egy iskola bentlakásában lelnek majd szállásra, innen indulhatnak majd a napi programokra.
 

Ha te is szeretnéd támogatni az alapítvány tevékenységét, vagy csak egyszerűen szeretnél tájékozódni ennek mindennapjairól, mindenképp keresd fel a Segíts te is – Ajuta si tu Facebook-csoportját, melyet ide kattintva érhetsz el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: