2016-07-18 12:01:18• hírek • Szatmar.ro

Színés forgataggá változtatjuk a Széchenyi utcát

Már csak egy hónap van hátra és indul a régió legnagyobb volumenü fesztiválja, a 15. Partiumi Magyar Napok.

Ahogyan arról pár nappal ezelőtt már beszámoltunk, idén különleges fesztivállal készülnek a szervezők: a PMN 15 éve során idén először 10 napon át zajlanak majd a különböző rendezvények Szatmárnémeti több pontján. S ha már a helyszíneknél tartunk: a már megszokottnak mondható Kossuth kert, Tűzoltótorony és Újközpont után idén egy "régi-új" helyszín is csatlakozik, mégpedig a Széchenyi utca, mely a legelső PMN rendezvények fő helyszínének számított, aztán az évek során méltatlanul szorult a háttérbe.

Idén viszont ismét visszakapja régi szerepét és az augusztus 19-21 hétvégén itt kap helyet a PMN egyik nagyszínpada, mely számos gyerekprogramnak és koncertnek ad majd otthont.

Itt lép fel például augusztus 19-én, pénteken a The Elvis Band, akiket a The Bits Beatles emlékzenekar (HU) követ majd a színpadon, de említhetnénk még a Duotrió Társulat, Bodri a fölmosolygó öleb című interaktív gyerek előadását is, mely garantált szórakozást ígér kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.

Azok számára, akik a csendesebb kikapcsolódást kedvelik, szintén ajánlani tudjuk a Széchenyi utcai programokat, hiszen itt kap helyet egy hétvége erejéig a könyvvásár, a bor és pálinkakóstoló, míg a kézművesek utcájában szebbnél szebb portékák közül válogathatnak majd az érdeklődők. És ez csak egy hétvége egyetlen helyszíne, hamarosan eláruljuk azt is, hogy a 10 nap több mint 150 programja közül ki hol talál majd kedvére valót.

Mert hogy talál, abban teljesen biztosak vagyunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: