2014-12-29 16:04:48• hírek • Kocsis Zoltán

Szilveszteri műsor – egyelőre magyar fellépő nélkül

Idén sem maradnak össznépi buli nélkül Szilveszter éjszakáján a szatmárnémetiek: a Szatmár Megyei Tanács és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal közösen felel a szervezésért.

Adrian Stef megyei tanácselnök, Mircea Govor alelnök, valamint Dan Babut, Szatmárnémeti városmenedzsere hétfő kora délután sajtótájékoztatón ismertette az év utolsó estjének programját. Ezek szerint 21.30 órakor az ismert népdalénekes, Aurel Tamas lép színpadra, majd a pop-rockot játszó Bosquito következik. Éjfélkor pedig természetesen tűzijáték jelzi majd az új esztendő kezdetét.

Amint a programból kitűnik, Szatmárnémeti 38%-os magyarsága ismét nem érezheti magáénak a szilveszteri bulit, mivel egyetlen magyar nyelvű előadó nem szerepel a programban. Így volt ez tavaly is, amikor a Hi-Q, a Heaven, a Naguale és Bogdan Bratis lépett fel. Kérdésünkre válaszolva Stef biztosított: a hátralévő időben megpróbálják orvosolni a dolgot valamelyik helyi zenekarral...

A szilveszteri buli összköltségvetése amúgy közel 80.000 lejt - ezt a megyei tanács és a helyi önkormányzat közösen biztosítja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: