2016-01-01 11:35:36• hírek • Blikk.hu

Szilveszteri csoda! Hullaházban támadt fel a halottnak hitt részeg férfi

Halottasházban tért magához az orosz falu lakosa. Mikor barátai ezt követően meglátták, majdnem szívinfarktust kaptak.

Nem mindennapi eset történt az orosz Tengermelléki határterületen: néhány szilveszterező elhunyt barátjuk újjászületését ünnepelte.

Az egész úgy kezdődött, hogy egy helyi férfi addig koccintgatott társaival, mígnem összeesett. Cimborái egyszer csak észrevették, hogy az alkoholt addig masszívan magába csurgató barátjuk nem mozog, a kiérkező mentők sem tudtak már segíteni rajta.

Pár órával később a tragédiából csoda lett: hősünk egy halottasházban tért magához. A férfinak fogalma sem volt arról, hova és hogyan is keveredett, csak az őt körülvevő hideget és sötétséget érzékelte, meg persze azt, hogy be van zárva. Mindezt csak annyira fogta fel, amennyire alkoholmérgezettként egy ilyen helyzetet fel lehet, az ajtóig azonban sikeresen eljutott, amelyen dörömbölni kezdett - írja a 24.hu

A halottasházhoz rendőrt hívtak, majd amikor a hatóság emberei megbizonyosdtak róla, hogy nem oda való, hazaengedték a részeges mulatozót - állapotát látva persze felvetődik a kérdés, mennyire végezhették jól a munkájukat a járőrök, hiszen az alkoholmérgezést szenvedett férfit még csak be sem vitték a kórházba.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: