2012-12-08 14:26:29• hírek • Kocsis Zoltán

Szilveszteri buli Sárközújlakon

Első alkalommal szervez szilveszteri mulatságot a Sárközújlaki Polgármesteri Hivatal - ha teheted ne hagyd ki.

Alig három hét és búcsút inthetünk a 2012-es esztendőnek. Ennek ellenére talán sokan vannak, akiknek fogalmuk sincs, miként ünnepeljék az esztendő utolsó éjszakáját és miként köszöntsék az új év első hajnalát. Aki ezzel a dilemmával küzd, annak segíthet a Sárközújlaki Polgármesteri Hivatal.

„Nemrégiben tartottuk a szüreti bált. Az olyan jól sikerült, olyan remek volt a hangulat, hogy a sikeren felbuzdulva úgy döntöttünk, megszervezzük a szilveszteri bulit is", mesélte az ötlet megszületésének körülményeit Piricsi Artúr polgármester.

A buli, akárcsak a már említett szüreti bál, a Braserie vendéglőben lesz, értelemszerűen december 31-én. Egy főre 100 lej a belépő, ez fedezi gyakorlatilag a négyfogásos menüt. Italról viszont mindenkinek magának kell gondoskodnia.

A jó hangulatról és a talpalávalóról viszont a helyi Revans Duo gondoskodik majd, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy az élőzene hatására egy láb se maradjon izomláz nélkül 2013 első napján! A vendégeket este nyolc órától várják, a buli pedig addig tart, amíg a jó kedv és a jó hangulat kitart!

Akinek sikerült meghoznunk a kedvét és szeretne egy jót bulizni Sárközújlaklakon, az december 15-ig jelentkezzen Piricsi Artút polgármesternél vagy Szabó Ignác alpolgármesternél, esetleg hívja a 0745545771, 0745545772, 0744615310 telefonszámok egyikét.

Ne ülj otthon szilveszterkor! Bulizz inkább egy hatalmasat Sárközújlaklakon!

A szüreti bálon néptáncosok is felléptek

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: