2012-10-29 15:55:46• hírek • Kocsis Zoltán

Házasodj szilveszter éjszaka Coicával!

Egy 2005-ben elfogadott tanácsi határozat jegyében az idén 50. házassági évfordulójukat ünneplő párokat jutalmazták hétfőn a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal vezetői. Az esemény végeztével a polgármester egy „egetrengető" bejelentést is tett.

Dorel Coica polgármester, Marcela Papici és Radu Roca alpolgármesterek valamint Ionel Torja, a Lakosságnyilvántartó Helyi Közszolgálat igazgatója összesen 41 olyan párnak adhatta át az érdemoklevelet és az 500 lejes támogatást, akik 1962-ben kötöttek házasságot. Nem ez az első ilyen alkalom idén, hisz áprilisben Ilyés Gyula 34, júliusban a jelenlegi polgármester pedig 24 párt köszöntött fel.

Az esemény végén aztán Coica egy meglepő bejelentést is tett: mindazok, akik szilveszter éjszakáján szeretnék kimondani a boldogító igent az anyakönyvvezető előtt, annak ő vezeti majd a ceremóniát. Az érdeklődők máris jelentkezhetnek az anyakönyvvezetői hivatalban.

Négy hónapnyi polgármestersége alatt Coica egyetlen sajtótájékoztatón sem tájékoztatta a város lakóit eddigi tevékenységéről, eredményeiről. Szilveszter éjszakája remek alkalom lesz tehát arra, hogy választói betekintést nyerjenek tevékenységébe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: