2009-12-29 12:41:31• hírek • Szatmár.ro

Szilveszterezzen az MTV-vel

Színes a kínálat szilveszteri kínálat: humorból és zenéből nem lesz hiány.

A Magyar Televízió népszerű műsora, az Önök kérték az év utolsó napján is tartogat meglepetéseket. Szilveszterkor két különkiadással, 18.30 és 20 órától jelentkezik az adás háziasszonya, Bényi Ildikó az m1-en. Természetesen lesz bőven vidámság, humor és kacagás. A Híradó előtt rövid, népszerű jeleneteket láthatnak majd a kabaré kedvelői. Csak néhány név a sok közül: Salamon Béla, Körmendi János, Balázs Péter, Kazal László, Garas Dezső, Kiss Manyi, Darvas Iván, Gálvölgyi János, Antal Imre, Pécsi Ildikó, Szendrő József, Csala Zsuzsa, Máté Erzsi, Bodrogi Gyula, Nyertes Zsuzsa, Hernádi Judit ígér önfeledt kikapcsolódást a nézőknek.

Több hét után célegyenesbe érkezett az MTV stand up comedy tehetségkutató versenye. A Mondom a magamét című produkció selejtezőjén közel 300 pályázó közül huszonegy jelentkezőt választott ki a zsűri: Csapó Gábor, Galla Miklós és Nagy Bandó András. Szilveszter estéjén a legjobbak állnak a pódiumra, hogy ország-világ előtt megmutassák tehetségüket - a szavazatok és a győzelem reményében. A fellépők számait mint ahogyan eddig, ezúttal is Magyar Attila konferálja 20.50-től ugyancsak az m1-en.

Broadway szilveszter - avagy zenés utazás a Budapesti Operettszínházzal 22.30-tól. A társulat rendhagyó óévbúcsúztatóján a legnagyobb sikerekből válogattak. A színtér ezúttal nem csupán a pódium, hanem a teátrum teljes épülete, a pincétől a padlásig. Operett, musical, nóta, lesz minden. Közreműködik: Bereczki Zoltán, Csere László, Csonka András, Dolhai Attila, Felföldi Anikó, Fischl Mónika, Földes Tamás, Homonnay Zsolt, Huszti Péter, Janza Kata, Kalocsai Zsuzsa, Lehoczky Zsuzsa, Mikó István, Molnár Piroska, Náray Erika, Oszvald Marika, Sz. Nagy Ildikó, Szinetár Dóra, Csengeri Ottília - teljesség igénye nélkül -, valamint a Budapesti Operettszínház Zenekara, Tánckara és Énekkara.

Éjfél után pedig buli hajnalig. A koccintás után, 1 órától az utóbbi évtizedek legjobb szilveszteri könnyűzenéiből válogattak a nemzeti főadó szerkesztői.


Már elkészült a Sztársáv szilveszteri adása
Már elkészült a Sztársáv szilveszteri adása


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: